Om Crossfit 3450

Om os

Min historie.
Min Mission.

Mit navn er Kim Sømod, 38 år gammel, gift, 2 børn og selvstændig. Har dyrket flere former for sport på konkurrence niveau bla. gymnastik, svømning, kampsport og til sidst CrossFit.
Jeg har trænet CrossFit de sidste 8 år, taget CrossFit levet 1 uddannelsen og fået min box godkendt som affiliated box hos CrossFit.com

Jeg besluttede mig i november 2017 for at bygge min egen CrossFit box i en stor hal jeg havde til rådighed. Boksen skulle være indbegrebet af det rå CrossFit miljø, men være et sted hvor alle kunne komme og dyrke crossfit uanset deres fysiske niveau/tilstand.

Mit mål er at få så mange som muligt fra vores lokal miljø til at træne CrossFit i det omfang deres hverdag og familie liv tillader det. Da jeg selv er familiefar og selvstændig ved jeg alt om, hvor presset man kan blive rent mentalt når man lige pludselig ikke har overskud til skrigende unger, lektier m.m.

CrossFit træningen er 1 time og den vil give dig trefoldigt tilbage, så dit overskud vender tilbage til dig selv og familien.

Styrke

Mobilitet

Vægttab

Crossfit 3450

Træningscenteret

Vores faciliteter

Vores CrossFit box er på 600 m2, hvoraf halvdelen er dedikeret hovedsagligt til holdtræning, dertil kommer der vægtløfter platforme, cardio område, lounge m.m.

Vi tilbyder ikke omklædningsfaciliteter eller bad på nuværende tidspunkt. 

Medlemsskab

Kom og træn med os!

CrossFit 3450

Affiliated box hos CrossFit.com

CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource